Menu
A tolték titok - Sergio Magaña

A tolték titok - Sergio Magaña

"Sergio Magaña Ocelo...

Az X-akták legújabb évada sokkolóan képünkbe tolta az igazságot rendszerünkről!

Az X-akták legújabb évada sokk…

Az X-akták legújabb ...

Furcsa fények és "felsugárzás" Alsó-Normandiában, Franciaországban.

Furcsa fények és "felsugá…

2015. november 2-án ...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedés, a titkos űrprogram informátora szerint...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedé…

Lehet, hogy a rendkí...

A nem-megfigyelt társadalom: anti-arcok, ruhák és egyéb kütyük Nagytestvér ellen

A nem-megfigyelt társadalom: a…

Egy egész iparág épü...

Képes az asztrológia kokrét eseményeket előrejelezni?

Képes az asztrológia kokrét es…

Mit tud az asztrológ...

Sztázis kamrában alvó óriások készen állnak rá, hogy felébresszék őket...

Sztázis kamrában alvó óriások …

Sztázis kamrában alv...

A Passzív Android és a Teremtő Erő

A Passzív Android és a Teremtő…

Az elme arénájában, ...

Tiltott történelem – Krisztus vérvonala

Tiltott történelem – Krisztus …

Tiltott történelem –...

Ki az, aki fél a Paranormálistól? – Ami általában így néz ki:

Ki az, aki fél a Paranormálist…

FREDDY SILVA - Ki a...

Prev Next

Megkezdték az apró földönkívüli tetem genetikai vizsgálatát... Kiemelt

  • Írta: 
Megkezdték az apró földönkívüli tetem genetikai vizsgálatát...

"2013. február 12. kedd, 19:35 Dr. Steven Greer a földönkívüliekkel kapcsolatos kormányzati adatok nyilvánosságra hozataláért küzdő, úgynevezett Disclosure Project atyja. Végzettségét tekintve orvos, de már hosszú ideje kizárólag a szabad energiákkal és az idegenekkel kapcsolatos kutatásokban vesz részt.

Évek óta készíti sokak által várt és ígérete szerint hamarosan bemutatásra is kerülő 'Sirius' című dokumentumfilmjét,  amelyben egyértelmű és megcáfolhatatlan bizonyítékokat ígér a földönkívüliek létezésére vonatkozóan. (A film azóta már elkészült, a cikk végén megtekinthető. (vilagok)

Greer az utóbbi időben azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy saját állítása szerint a birtokába került egy golyóstollnál alig valamivel nagyobb lény teteme, amelyet eredetileg egy, a chilei Concepcion városa közelében nyaraló család gyermeke talált meg egy bokor alján fekve.

atacama-human

A lány szerint a pici humanoid ekkor még élt, bár igen rossz fizikai állapotban volt. Felvette a földről, egy darab papírba bugyolálta és hazavitte, ahol azonban, nyolc nappal később a gondos ápolás ellenére is elhunyt.

földönkivuli

Az egykori orvos több ma is praktizáló kollégáját kérte fel, hogy vizsgálják meg a földönkívülinek vélt teremtmény földi maradványait. Ezek a vizsgálatok immár fél éve tartanak, de azok eredményeiről alig lehet konkrétumokat tudni.

Ezek egyike, hogy a szkeptikusok által emberi magzatnak vélt, mindössze tizenöt centiméter hosszú tetem a halálakor chilealien00hozzávetőleg 5-7 éves lehetett. A hallgatást most maga Dr. Greer törte meg, aki február ötödikén azt írta blogjában, hogy egy szakmai körökben világszerte ismert és elismert genetikus (a nevét egyelőre nem tudni), megkezdte az apró lény mumifikálódott testének genetikai elemzését.

A vizsgálatokat végző orvos szerint ez legalább 3-4 hetet vesz majd igénybe. A hírzárlat legfőbb oka egyébként nyilván az, hogy a pici tetemmel kapcsolatos kutatási eredmények kiemelt szerepet kapnak majd Dr. Steven Greer több éve készülő 'Sirius' című dokumentumfilmjében. A sokak által nagyon várt egész estés mozi készítője azt ígéri, olyan bizonyítékokat tár majd a nézők elé, amelyek minden kétséget kizáróan tanúsítják, hogy a földönkívüliek léteznek.

A film másik fő témája is szorosan kapcsolódik Dr. Greer munkásságához. Az egykori orvos az utóbbi közel két évtizedben főként az úgynevezett nullponti energiával kapcsolatos kísérletekkel foglalkozott. Greer szerint napjainkra minden adott ahhoz, hogy felhagyjunk a fosszilis energiahordozók égetésével és átálljunk a minden szempontból jóval kedvezőbb szabad energiák használatára. Úgy véli, a földönkívüliek létezését már rég nem azért titkolják a kormányok, mert a társadalom nem tudná feldolgozni a tényt, hogy nem vagyunk egyedül, hanem azért, mert egy jóval fejlettebb civilizáció létezésének beismerésével együtt járna az általuk használt technológiák megismerése is, ez pedig nem áll érdekében a rendkívül nagy politikai befolyással bíró nemzetközi olaj-, gáz-, és szén lobbiknak.

A Sirius bemutatóját ez év tavaszára ígéri a kutató, addig is kedvcsinálónak megnézhetik a film legújabb (magyar feliratos) előzetesét, amelynek végén először látni mozgóképet az apró termetű lényről." (forrás: itt vannak.hu) 

1 hozzászólás

  • Super User
    Super User 2013. november 26. kedd, 15:36 Hozzászólás hivatkozás

    Milyen lehetett az a gondos ápolás egy kislány részéről? Bár azt nem írja, hogy ki ápolta, de arra enged következtetni, hogy a kislány, mert ugye, ha a kislány szülei, hozzátartozói is látták a "lényt, (8 nap alatt csak kiderült) akkor gondolom lett volna annyi eszük, hogy nem teát főznek neki, hanem hanyatt-homlok bejelentik az illetékeseknek, és akkor túléli. Valami nem stim a történetben!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére

Tartalomból

Érdekes

Idegenek

Filmajánló

Ősök Világa

Videók