Menu
A tolték titok - Sergio Magaña

A tolték titok - Sergio Magaña

"Sergio Magaña Ocelo...

Az X-akták legújabb évada sokkolóan képünkbe tolta az igazságot rendszerünkről!

Az X-akták legújabb évada sokk…

Az X-akták legújabb ...

Furcsa fények és "felsugárzás" Alsó-Normandiában, Franciaországban.

Furcsa fények és "felsugá…

2015. november 2-án ...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedés, a titkos űrprogram informátora szerint...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedé…

Lehet, hogy a rendkí...

A nem-megfigyelt társadalom: anti-arcok, ruhák és egyéb kütyük Nagytestvér ellen

A nem-megfigyelt társadalom: a…

Egy egész iparág épü...

Képes az asztrológia kokrét eseményeket előrejelezni?

Képes az asztrológia kokrét es…

Mit tud az asztrológ...

Sztázis kamrában alvó óriások készen állnak rá, hogy felébresszék őket...

Sztázis kamrában alvó óriások …

Sztázis kamrában alv...

A Passzív Android és a Teremtő Erő

A Passzív Android és a Teremtő…

Az elme arénájában, ...

Tiltott történelem – Krisztus vérvonala

Tiltott történelem – Krisztus …

Tiltott történelem –...

Ki az, aki fél a Paranormálistól? – Ami általában így néz ki:

Ki az, aki fél a Paranormálist…

FREDDY SILVA - Ki a...

Prev Next

Kóbor lelkek: Legáltalánosabb fogalomban a kóbor... Kiemelt

  • Írta: 
Kóbor lelkek: Legáltalánosabb fogalomban a kóbor...

Kóbor lelkek: "Legáltalánosabb fogalomban a kóbor lélek nem más, mint egy elhunyt személy testetlen szelleme vagy lelke, ami valamilyen okból a Földön ragadt a halál után. Mérete és alakja megegyezik az emberekével, de ezüstös, félig átlátszó,

vagy füstszerű a megjelenése, és tudnak hangokkal jelezni, kopogás, tárgyak mozgatása. Állítólag tudnak alakot váltani is, emberi szemnek láthatatlanná, de a gépeket (például fényképezőgép, kamera) nem tudják becsapni.

„Egy régi fotós egy kastélyt próbált lefényképezni, aminek a históriájában egy nő halt meg. A fotós vissza hívatta a kémiai fotót és látott rajta egy félig átlátszó szoknyás nőt. A kép felvételekor a fotós nem látott semmit. Még számtalan fotóval találkozni, melyeken megmagyarázhatatlan okból emberi alakok, arcok, elhunyt hozzátartozók állnak a fotón lévő személy, személyek körül.

Itt-ragadtak?!

A világ valamennyi kultúrája hordoz kísértetekről szóló történeteket, de különböznek az elképzeléseik arról, hogy pontosan mik is ők és hogy mennyiben valóságosak, vagy csak a képzelet szülöttei. Jelenlétük káros az emberek számára, mert energiát vonnak el az élő emberek energiáiból, mely előbb utóbb valamilyen betegséghez vezet.

003

Egy lélek nem mindig önszántából maradt itt. Különböző kúltúrák szerint a következő okai vannak egy lélek jelenlétének: ha a hozzátartozók közül valaki nem tudja elfogadni az eltávozott lélek halálát, (túlzott ragaszkodás) ha valamilyen harag, gyűlölet, lerendezetlen ügy volt a lélek és itt maradtak között.

Gyakran hallani, mikor valaki ezt mondja szerette eltávozása után: „nem tudom elfogadni, hogy nincs itt, mintha még mindig itt lenne, soha nem bocsájtok meg neki, beszélgetek vele,“ stb.

Azt hiszem a megbocsájtás fontosságában mindannyian egyetértünk, akár élők vagyunk, akár holtak, ám törekedjünk még életünkben erre, mert lehet valóban ez kell az üdvözüléshez, vagy ahhoz, hogy békére lelhessünk akár itt, akár egy másik világban.

(Egy ismerősömmel történt nemrég: Anya fia kapcsolat: Az Anya 70 éves, mikor a fia 50 évesen meghal.

Ő nem tudja feldolgozni a fia elvesztését, folyton beszél hozzá, hívja, gyakran megy a temetőbe, nincs nap, hogy valamilyen téma kapcsán ne említené.

Az Anya megváltozik, folyton sír, teljes önsajnálatba vonul, már-már mártírt faragva az eltávozott fiúból, s látszik valóban megszakadt a lelke: „Ha ő itt lenne minden más volna, ő ezt nem engedné, ő figyelne rám, ő ezt szerette, ezt nem szerette, s így tovább!”

Az Anya másik gyermeke, (ismerősöm) álmában találkozik az eltávozott testvérrel, aki abba a szobába invitálja, ahol még halála előtt tartózkodott, s az egy kalitkában lévő madarat mutat neki. Beszélgetnek, majd az élő testvér hívja, hogy kísérje ki, mert neki most már mennie kell, mire a férfi kötelességtudóan, szomorú mosollyal azt válaszolja: „Nem mehetek, mert Anyu fog”!

Milyen érdekes üzenet! A madár a kalitkában egyértelműen a „fogságba esett” fiút szimbolizálta, aki a való életben is nagyon ragaszkodott az édesanyjához. Mindig is nagyon erős kapocs volt közöttük, a férfi a válása után visszaköltözött a szülői házba, így ez a kapocs még erősebb lett, valahogy kiegészítették egymást.

Az Apa sosem élt velük, de már ő is eltávozott, és semmilyen érzelmi szálat nem képviselt. Az Anya gyakran mondogatja, hogy érzi fia jelenléttét, ami fizikailag is megnyilvánul: a lábánál úgy érzi, mintha valaki rángatná a nadrágja szárát, plusz egy meleg érintést is érez.

Úgy tűnik, egyik sem tudja elengedni a másikat, a fiú megvárja az édesanyját, s együtt térnek majd vissza a fénybe? Ez, egy szinte természetes eset, de ennél sokkal tragikusabb és extrém esetekkel is találkoztam már, melyben sem az itt maradt, sem az eltávozott lélek nem volt ilyen szelíd.) (Gréasai)

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére

Tartalomból

Érdekes

Idegenek

Filmajánló

Ősök Világa

Videók